Antena Căutare

Prețul cel bun, 29 martie 2022. Concurenta care nu se putea decide între Liviu și Andrei. “Ești frumos tare”. Ce a urmat

În ediția 42 de Prețul cel bun, sezonul 2, una dintre primii patru concurenți invitați în arenă a fost Maria Junghiatu.

colaj pretul cel bun Galerie
În ediția 42 de Prețul cel bun, sezonul 2, una dintre primii patru concurenți invitați în arenă a fost Maria Junghiatu. | Antena 1

Maria Junghiatu a venit la Prețul cel bun pentru că își dorește foarte mult să renoveze apartamentul în care locuiește și vrea să înceapă cu bucătăria.

Maria a venit însoțită de mai mulți prieteni, iar soțul nepoatei sale i-a făcut galerie atunci când a auzit că i-a fost strigat numele. Concurenta de la Prețul cel bun a dorit să îl îmbrățișeze strâns pe Andrei Ștefănescu și a recunoscut că îl simpatizează.

Concurenta care nu putea să alegă între Liviu și Andrei

Andrei s-a mirat de strângerea puternică în brațe a Mariei. Concurenta de la Prețul cel bun i-a povestit prezentatorului că e din Ploiești și este operator logistică în tipografie.

Citește și: Prețul cel bun, 28 martie 2022. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au cântat la mulți ani unui concurent. Care e, de fapt, motivul

“Ești frumos tare”, i-a zis Maria lui Andrei Ștefănescu.

“Mulțumesc! Sărut mâna!”, a mai zis Andrei.

Maria a mărturisit că în timpul liber este și ospătar la evenimente și a fost și fotograf. Cu toate acestea, cea mai mare pasiune a ei este dansul și a început să danseze, arătându-I câteva mișcări lui Andrei Ștefănescu.

La prima licitație, Maria a ghicit exact prețul pelerinei de ploaie pentru căței, și anume 97 lei. Pentru asta, concureta Prețul cel bun a câștigat un bonus de 1000 lei. Maria s-a dus alături de Liviu Vârciu, fiind gata să joace.

Când a ajuns lângă Liviu, Maria i-a spus că și el e frumos tare, dar Andrei a devenit gelos.

“Hotărăște-te, Maria, te rog!”, i-a zis Andrei Ștefănescu.

Maria a zis că îi place mai mult de Andrei pentru că nu e însurat. În această seară, concurenta a venit însoțită de Alexandra, fiica ei, nepoata ei și soțul nepoatei.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 25 martie 2022. Iuliana Luciu, ținută îndrăzneață! Cum a apărut bruneta în emisiune

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 28 martie 2022. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au cântat la mulți ani unui concurent. Care e, de fapt... Prețul cel bun, 30 martie 2022. Concurentul care a avut un moment de sinceritate. “Pot să zic ceva?” Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x