Antena Căutare

Prețul cel bun, 28 martie 2022. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au cântat la mulți ani unui concurent. Care e, de fapt, motivul

În ediția 41 de Prețul cel Bun, Liviu și Andrei s-au pregătit cu premii uriașe pentru a le oferi tuturor celor care ghiceau prețul cel bun.

colaj pretul cel bun Galerie
În ediția 41 de Prețul cel Bun, Liviu și Andrei s-au pregătit cu premii uriașe pentru a le oferi tuturor celor care ghiceau prețul cel bun. | Antena 1

Printre primii 4 concurenți s-a aflat și Lucian Albu. De cum l-a văzut, Andrei Ștefănescu i-a spus că are un look italienesc, iar concurentul i-a mărturisit că el chiar a locuit în Italia 20 de ani.

În prezent, Lucian Albu a povestit că se ocupă de propria lui fermă la care crește oi și urmează să aducă și struți. Lucian locuiește în Mărginimea Sibiului. Liviu Vârciu i-a spus concurentului că pare Italian și după înălțime.

“Italienii nu cresc mari, că dacă cresc mari trebuie să își ia servici”, a zis Liviu Vârciu.

“Oamenii mici, oamenii viitorului”, a explicat Lucian Albu.

Lucian Albu a vorbit despre secretele unei relații liniștite

Cei patru concurenți s-au pregătit pentru licitație. Primul obiect este un ansamblu de joacă pentru pisici. Produsul e ușor de montat și stimulează energia pisicilor.

Citește și: Prețul cel bun, 24 martie 2022. Concurentul Emil a povestit întâlnirea cu Prințul Charles. Ce curiozitate a avut Maiestatea Sa

Cel care s-a apropiat cel mai mult de prețul real al produsului a fost Lucian Albu. El a licitat 85 lei și s-a apropiat cel mai mult de prețul de 149 lei pentru ansamblul destinat pisicilor.

Lucian s-a bucurat foarte mult și s-a dus lângă Liviu Vârciu. Concurentul de la Prețul cel bun i-a povestit prezentatorului că a lucrat în Horeca până la începutul pandemiei și apoi a decis să se retragă și să își facă o fermă. Acum a comandat 15 struți și așteptă să își mărească ferma.

În Italia a lucrat tot în Horeca și acum s-a întors în țară pentru a fi alături de fiii lui. Lucian a povestit că are doi băieți de 23 respectiv 27 ani și amândoi lucrează în domeniul IT. Băieții au ales aceeași carieră ca mama lor care tot IT-ist.

Lucian a povestit că e divorțat, dar locuiești cu soția lui în continuare și motivul divorțului a fost faptul că el nu crede într-un act, într-o hârtie. Cei doi soți au divorțat din 2016.

“Mă simt mai liber dacă nu am hârtia”, a zis Lucian.

“Dacă e divorțat, noi trebuie să îi spunem și lui mulți ani trăiască”, a zis Liviu Vârciu și a început să îi cânte, alături de Andrei Ștefănescu.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 25 martie 2022. Iuliana Luciu, ținută îndrăzneață! Cum a apărut bruneta în emisiune

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x