Antena Căutare

Prețul cel bun, 25 martie 2022. Iuliana Luciu, ținută îndrăzneață! Cum a apărut bruneta în emisiune

Iuliana Luciu a făcut senzație în ediția 40 a emisiunii Prețul cel bun, de la Antena 1. Cămașa brunetei a avut un detaliu „îndrăzneț”, ce a atras privirile tuturor.

colaj foto cu liviu varciu si iuliana luciu la pretul cel bun Galerie
Iuliana Luciu a făcut senzație în ediția 40 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1 | Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că Iuliana Luciu reușește să facă senzație cu fiecare apariție a sa. Acest lucru a fost confirmat și în ediția 40 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1.

Ceea ce a atras atenția tuturor a fost un detaliu de la cămașa purtată de frumoasa brunetă.

Iuliana Luciu a apărut într-o ținută îndrăzneață în ediția 40 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1

Iuliana Luciu este mândra posesoare a unei siluete de invidiat. Înaltă, zveltă și cu o talie de invidiat, vedeta de la Prețul cel bun este o adevărată apariție, indiferent de stilul vestimentar ales. În rochii simple sau elegante, cu sacou sau bluze lejere, bruneta impresionează de fiecare dată cu frumusețea ei.

De data aceasta însă, în ediția 40 a show-ului concurs de la Antena 1, Iuliana Luciu a ales să poarte o pereche de pantaloni scurți de culoare bleu, cămașă albă și o pereche de sandale aurii cu toc amețitor de înalt.

Ținuta a prins-o de minune și i-a pus în valoare silueta de invidiat, dar poate că cel mai mult i-a impresionat pe mulți un detaliu de la cămașă. Având mai mult nasturi descheiați, bruneta a lăsat la vedere un decolteu generos, spre deliciul publicului, dar și al celor din sală.

Urmărește galeria foto de mai sus sau clipul video din ediția 40 a emisiunii Prețul cel bun ca să o admiri din plin pe vedetă.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 24 martie 2022. Concurentul Emil a povestit întâlnirea cu Prințul Charles. Ce curiozitate a avut Maiestatea Sa

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 23 martie 2022. Concurentul care a impresionat cu povestea sa. Ce l-a uimit cel mai tare pe Andrei Ștefănescu

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 24 martie 2022. Concurentul Emil a povestit întâlnirea cu Prințul Charles. Ce curiozitate a avut Maiesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x