Antena Căutare

Prețul cel bun, 5 aprilie 2022. Concurenta care i-a uimit pe Liviu și Andrei cu meseria sa: “Să-i lăsăm numărul nostru de telefon”

În ediția de marți de la „Preţul cel bun”, din 5 martie 2022, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun, emisiunea fenomen de la Antena 1, au făcut cunoștință cu domana Liliana, care i-a uimit pe toți cu meseria pe care o are. Prezentatorii TV au fost interesați să afle mai multe detalii.

colaj de fotografii cu o concurenta de la la pretul cel bun siandrei stefanescu Galerie
Concurenta care i-a uimit pe Liviu și Andrei cu meseria sa: “Să-i lasam numarul nostru de telefon” | Antena 1/ Prețul cel bun

În a 47-a ediție de la „Preţul cel bun”, concurenta Liliana este prima aleasă din public de către Andrei Ştefănescu pentru a participa la prima etapă a jocului din acestă seară. Înainte de fiecare joc, concurenții trebuie să liciteze pentru prețul cel bun al unui produs, dar nu mai mare de prețul real al obiectului, însă nu înainte de a-și face cunoscută poveste de viață.

Liliana a surprins în ediția de marți de la Prețul cel bun cu meseria sa, care se întrepătrunde perfect cu meseria prezentatorilor TV

"Din Constanța am venit, sunt director la o agenție de marketing și publicitate, oferim servicii de identitate vizuală, copywriting, promovare în mass-media locală pe partea de sud-est a țării, producție, editare video".

"Forate tare! Ai o meserie complexă!", spune Andrei Ștefănescu. "Băi, Liviu, le are pe toate!".

Acesta i-a surprins pe prezentatorii tv cu meseria sa, mai ales că ei se izbesc la orice pas prin prisma carierei pe care o au, motiv pentru care Liviu Vârciu a ținut să spună: "Să-i lăsam numărul nostru de telefon".

Citește și: Prețul cel bun, 1 aprilie 2022. Meseria pe care această concurentă o are a surprins pe toată lumea. Ce a zis Andrei

"Inclusiv social media care este foarte importantă în momentul acesta", spune Andrei Ștefănescu.

"Un singur defect are, e măritată! Ești măritată?", întreabă Liviu Vârciu.

"Da, dar s-ar putea să te inducă în eroare", spune Liliana.

"E pentru îndepărtarea spiritelor rele", spune amuzat Andrei Ștefănescu, care contată că inelul nu este pe degetul inelar.

"Sunt căsătorită, am și doi copii de nouă, respectiv șase ani", mai spune doamna Liliana.

Citește și: Prețul cel bun, 4 aprilie 2022. Motivul pentru care Liviu Vârciu nu a practitc o pasiune mai veche. “Îți dau cu microfonul în cap”

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 31 martie 2022. Numele special al concurentului le-a atras atenția tuturor. "L-am nenorocit”. Ce a dezvăluit

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 30 martie 2022. Concurentul care a avut un moment de sinceritate. “Pot să zic ceva?” Ce a urmat

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 4 aprilie 2022. Motivul pentru care Liviu Vârciu nu a practitc o pasiune mai veche. “Îți dau cu microfon... Prețul cel bun, 6 aprilie 2022. Concurenta care a stârnit un dialog savuros între Liviu și Andrei: "Cred că m-am în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x