Căutare Live

Prețul cel bun, 6 decembrie 2021. Ce se întâmplă în corpul nostru dacă râdem forțat. O concurentă a dezvăluit totul

În ediția 63 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, o invitată pe nume Nicoleta Mocanu a dezvăluit pentru Andrei Ștefănescu ce se întâmplă în corpul nostru, atunci când râdem forțat. Efectele sunt de-a dreptul surprinătoare!

O concurentă a dezvăluit ce se întâmplă dacă râdem forțat, în ediția 63 din emisiunea Prețul cel bun

Antena 1

Nicoleta Mocanu a venit la emisiunea Prețul cel bun de la Antena 1 ca să-și încerce norocul și să vadă dacă poate câștiga din premiile puse la bătaie de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Chiar de Sfântul Nicolae, pe 6 Decembrie 2021, Nicoleta Mocanu a fost aleasă să intre în joc și să își încerce norocul la „Prețul cel bun”, de la Antena 1. Concurenta s-a făcut imediat remarcată prin ținuta aleasă, ce prezenta motive românești. Surpriza a fost însă și mai mare atunci când aceasta a dezvăluit că este antrenor și instructor de fitness, dar și trainer în terapie prin râs. Doamna i-a surprins pe toți atunci când a explicat ce se întâmplă în corpurile noastre atunci când râdem forțat.

O concurentă de la Prețul cel bun a dezvăluit ce se întâmplă în corpul nostru atunci când râdem forțat

Andrei Ștefănescu a fost mai mult decât surprins de cele aflate și a dorit să descopere ce se întâmplă facă o persoană râde forțat.

Citește și: Prețul cel bun, 6 decembrie 2021. Liviu Vârciu a dezvăluit despre Andrei Ștefănescu un detaliu neștiut: „E sportiv de performanță”

„Este o tehnică de-a aduce serotonină și endorfine corpului după doar zece minute. Este râsul intenționat, creierul nu face diferența dintre râsul fals și râsul autentic. Sunt niște pași care se prezintă, toți înțeleg despre ce este vorba, cum se începe această tehnică, apoi executăm acest exercițiu și apoi cu greu ne putem opri, devine molipsitor”, a dezvăluit concurenta, care a explicat ce se întâmplă în corpul nostru dacă râdem forțat, în ediția 63 din emisiunea Prețul cel bun de la Antena 1.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Citește și
colaj de imagini cu maria si liviu de la mireasa sezon 3
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
simona gherghe intr o rochie rosie
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
simona gherghe intr-o rochie rosie la finala mireasa
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Mai multe articole
Prețul cel bun, 3 decembrie 2021. Iuliana Luciu a purtat o rochie vaporoasă, cu spatele gol... Prețul cel bun, 6 decembrie 2021. Liviu Vârciu a dezvăluit despre Andrei Ștefănescu un detaliu neștiut: „E sportiv de pe...
Ultimele știri