Căutare Live

Juan Joya Borja a murit. Actorul spaniol celebru pe internet pentru râsul lui unic s-a stins din viață la 65 de ani

Actorul și comediantul spaniol Juan Joya Borja, cunoscut și sub numele de „El Risitas” și omul din spatele râsului viral „Spanish Laughing Guy”, a decedat la vârsta de 65 de ani din cauza unei boli crunte.

Juan Joya Borja, spaniolul cu râsul

Youtube

Comediantul și actorul spaniol Juan Joya Borja a cunscut faima online în 2014, după ce un interviu cu el râzând a ajuns viral pe YouTube. Videoclipul dat naștere la zeci de parodii care făceau înconjurul internetului în doar câteva minute, potrivit dexerto.com.

În limba engleză, „el risitas” înseamnă „chicotelile”, poreclă potrivită pentru Juan Joya Borja, care s-a născut cu un râs special. Acesta a ajuns pe tot mapamondul după interviul în care nu își putea stăpâni râsul. S-au făcut glume și meme-uri excepționale pe matrița videoclipului, care i-au adus succesul și admirația în întreaga lume.

De ce a murit Juan Joya Borja, "spaniolul cu râsul" de pe Youtube

El Risitas” a fost transferat de la Spitalul Caridad din Sevilla, unde era internat din luna septembrie a anului trecut, la Spitalul Universitar Virggen del Rocío, după o recidivă bruscă a bolii sale, relatează ABC.

Citește și: Sir Michael Oswald, fostul consilier al Reginei Elisabeta, a murit la 86 de ani, chiar în ziua funeraliilor Prințului Philip

Îndrăgitul om de televiziune a încetat din viaţă la scurt timp după transfer.

Pe la mijlocul zilei de 28 aprilie 2021 Juan Joya Borja a murit din cauza complicațiilor, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Juan Joya Borja s-a făcut cunsocut în anii 2000, odată cu apariţiile sale la programele „El vagamundo” sau „Ratones coloraos”, unde şi-a povestit experienţele alături de „El Peíto”.

Joya s-a născut la Sevilla, pe 5 aprilie 1956. Acesta a avut o serie de locuri de muncă de-a lungul vieții sale, inclusiv gătitul, despre care vorbește și în clipul viral, și descărcarea sacilor de ciment. Prima sa apariție în televiziune a fost în 2000, în emisiunea El Vagamundo a lui Jesús Quintero, unde a intervievat diverse situații de viață cu partenerul său „El Peíto” sau „el Cuñao”, pe un ton de comedie.

Citește și: Un animal a devenit erou pentru un copil care era la un pas să cadă de pe balcon. Clipul a ajuns viral în mediul online

A devenit recunoscut pentru râsul său puternic și șuierător (descris în The Guardian ca un „delfin"), ceea ce a dus la porecla sa „El Risitas”, („ Mr. Giggles "în engleză). A apărut și în filmul Torrente 3: El protector din 2005.

Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x