Antena Căutare

Prețul cel bun, 6 mai 2022. Ce a răspuns acest concurent când a fost întrebat de ce face facultate. Reacția lui Andrei Ștefănescu

Acest concurent a uimit pe toată lumea cu răspunsurile pe care le-a oferit atunci când a fost întrebat care este motivul pentru care face o facultate.

Prețul cel bun, 6 mai 2022. Ce a răspuns acest concurent când a fost întrebat de ce face facultate. Reacția lui Andrei Ștefănescu Galerie
Prețul cel bun, 6 mai 2022. Ce a răspuns acest concurent când a fost întrebat de ce face facultate. Reacția lui Andrei Ștefănescu | Antena 1

Andrei Ștefănescu a fost uimit să afle că acest concurent nu face facultatea pentru a profesa. Iată ce a răspuns Daniel de la Prețul cel bun, 6 mai 2022.

Ce a spus Daniel de la Prețul cel bun, 6 mai 2022 când a fost întrebat de ce face facultate

Iată ce i-a zis acest concurent lui Andrei Ștefănescu:

„Mergem mai departe. Concurentul cu numărul doi este Daniel. Bine ai venit. Ești înalt, falnic. De unde vii?”, întreabă Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 5 mai 2022. Meseria acestui concurent l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să exclame: „Mi se pare foarte tare”

„Din Vicovu de Sus, Suceava. Fac facultatea de Politehnică, dar și muncesc. La un Cazino muncesc Muncim cu bani ca să învățăm să facem bani. Nu vreau să profesez, vreau diploma ca să fie mama fericită.”, răspunde concurentul.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 4 mai 2022. Concurentul care spune că are soluția pentru toate problemele. Despre ce tehnică vorbește

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 5 mai 2022. Meseria acestui concurent l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să exclame: „Mi se pare foarte tare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x