Prietenii de la 10

LUNI-VINERI | ora 11.00

Andreea Răducan, îndurerată de moartea comentatorului sportiv Cristian Țopescu: "A fost un om atât de mare și de bun... Am crescut cu vocea lui"

 

Andreea Răducan, extrem de îndurerată de moartea lui Cristian Țopescu, a vorbit despre relația pe care o avea cu legedarul comentator sportiv. Fosta gimnastă a avut posibilitatea de a învăța meserie de la Cristian Țopescu, în 2004, la Olimpiada de la Atena.

Cristian Ţopescu, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci de televiziune şi radio, a dedicat peste patru decenii sportului românesc, cu mii de transmisiuni directe. Interzis de comunişti la finalul anilor 1980, el a comentat cele două victorii mondiale ale naţionalei masculine de handbal, „noaptea magică” din 1976 a Nadiei Comăneci de la Montreal şi momentul în care trei românce au urcat pe podium la Sydney.

Regele Mihai I i-a conferit, în septembrie 2010, decoraţia regală „Nihil Sine Deo”, pentru merite deosebite aduse sportului românesc.

În noiembrie 2013, conducerea Clubului Sportiv Municipal Oneşti i-a oferit lui Cristian Ţopescu o diplomă de excelenţă, care i-a fost înmânată de Nadia Comăneci, în cadrul galei care a marcat împlinirea a 40 de ani de la înfiinţarea CSM Oneşti.

➡️ Urmăreşte Prietenii de la 11 online pe AntenaPlay: https://goo.gl/UAib95​. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe