Antena Căutare

A transformat povestea sa de viaţă într-un film! Violeta Bârla, abandonată de părinţi, a reuşit să absolve cursuri cinematografice, la Roma: "Cel mai greu a fost la 18 ani, când am ieşit din orfelinat"

Regizorul şi scenaristul, Violeta Bârlă, şi-a început viaţa la orfelinat dar a reuşit să progreseze şi recent a terminat filmările la cel de-al patrulea scurt metraj "Inima Albastră"

Regizorul şi scenaristul, Violeta Bârlă, şi-a început viaţa la orfelinat dar a reuşit să progreseze şi recent a terminat filmările la cel de-al patrulea scurt metraj "Inima Albastră"

În noua producţie, rolul principal i-a revenit actriţei Maia Morgenstern, care a acceptat cu plăcere invitaţia Violetei, spre bucuria acesteia.

De altfel, autobiografia ei, scrisă deja, va deveni o producţie cinematografică în curând, Violeta având ca scop înalt chiar participarea la premiile Oscar.

”Niciun vis nu poate fi de neîmplinit, cât timp îl ai pe Dumnezeu lângă tine”, spune Violeta. Abandonată în România, de părinţi, la casa de copii de la Dumitreşti, Vrancea, Violeta a reuşit, după ce s-a trezit la 18 ani în plină stradă fără bani de pâine, să-şi depăşească condiţia. A reuşit să evite orice statut degradant, să emigreze în Italia şi, după mai multe piedici, să urmeze şi să absolve cursurile de cinematografie de la Cinecitta, Roma.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actriţa Maia Morgenstern pregăteşte noi spectacole interesante. De la rolul Fecioarei Maria, la sute de piese pe scena t... "Ajungem la destinaţie?". Ramona şi Dorian Popa, întrebări indiscrete şi show total în trafic: "Care a fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x