Antena Căutare

Actriţa Ileana Stana Ionescu şi Andrei Ionescu, poveste de dragoste ca în filme chiar și după șase decenii! „Nu fac lucruri frumoase, eu sunt frumos întruna!”

Actriţa Ileana Stana Ionescu şi Andrei Ionescu au o poveste de dragoste ca în filme! Cei doi formează un cuplu de 67 de ani! 

Actriţa Ileana Stana Ionescu şi Andrei Ionescu au o poveste de dragoste ca în filme! Cei doi formează un cuplu de 67 de ani!

Actriţa şi bărbatul din spatele succesului ei ne dezvăluie care este secretul prin care au rezistat unul lângă celălalt o viaţă de om.

Invitați la emisiunea „Prietenii de la 11”, cei doi au fost de-a dreptul savuroși și au făcut dezvăluiri emoționante, dar au și glumit din plin!

Ileana Stana Ionescu este o actriță desăvârșită, dar prima pasiune a fost jurnalismul. A dat examen la facultate, a fost admisa la Ziaristică, dar apoi s-a descoperit că nu avea un dosar impecabil și a fost exmatriculată.

A fost nevoită să își găsească un serviciu și a plecat la rudele ei, la Reșita. Acolo a început teatrul, dar și-a cunoscut și adevărata iubire: pe cel pe care avea să-i devină soț. Mai mult, ea a fost cea care l-a cerut în căsătorie!

Horoscopul săptămânii vine cu vești importante! Aceasta este zodia care dă marea lovitură!... Concertele anului 2018: cele mai importante nume care vor concerta în Bucureşti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x