Antena Căutare

Carmen Brumă ne învaţă cum să slăbim repede! Acestea sunt trucurile simple pe care trebuie să le încerci

Carmen Brumă a fost invitată, marți, la „Prietenii de la 11”, și a vorbit despre ce se poate face pentru scăderea în greutate.

Carmen Brumă a fost invitată, marți, la „Prietenii de la 11”, și a vorbit despre ce se poate face pentru scăderea în greutate.

„E important să acorzi atenție meselor. Mare grijă la masa de seară! Între ultima masă și culcare trebuie să existe cam 3-4 ore de repaus alimentar. Apoi – fără alcool și fără zahăr. Pastele, mămăliga, orezul pot fi consumate doar în prima parte a zilei. Ca regulă generală – trebuie să ai la fiecare masă o salată din legume proaspete”, a spus Carmen Brumă.

„Atenție la cantitatea de apă din organism. Lichidele pot fi eliminate scoțând zahărul, reducând carbohidrații, făcând sport și bând cantitatea corectă de apă – adică de 30/ 35 de ml pe kilogram corp, la un adult cu activitate fizică normală”, a adăugat ea.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11”.

Nu ai cum să nu îi iubești! Romică Țociu şi Cornel Palade au făcut spectacol la „Prietenii de la 11”! Au cântat „Constan... Cele mai frumoase animații se lansează în 2019! Ce putem viziona anul acesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x