Antena Căutare

Cum să-ți controlezi greutatea în sarcină! Carmen Brumă, extrem de strictă: ”Procesul de revenire începe în prima zi în care afli că ești însărcinată!”

Carmen Brumă și Anamaria Ionescu au fost prezente în platoul emisiunii ”Prietenii de la 11”, unde au vorbit despre cum trebuie să-ți controlezi greutatea în sarcină. 

Carmen Brumă și Anamaria Ionescu au fost prezente în platoul emisiunii ”Prietenii de la 11”, unde au vorbit despre cum trebuie să-ți controlezi greutatea în sarcină.

”A trecut un an și trei luni și mai am de dat jos vreo 3-4 kilograme, dar nu reușesc. Am poftă de dulciuri, nu există să-mi fie poftă de ceva cu zahăr și să-l ocolesc.”, a mărturisit Anamaria Ionescu.

De cealaltă parte, Carmen Brumă este de părere că femeile însărcinate trebuie să aibă un meniu bine stabilit încă din timpul sarcinii.

”Eu am acumulat zece kilograme în sarcină și le-am dat jos în zece săptămâni. Am fost extrem de atentă în timpul sarcinii și sunt de părere că procesul de revenire după sarcină începe din prima zi în care afli că ești însărcinată. Mi-am planificat un regim bine stabilit, care e disponibil pe site-ul meu, iar apoi am reușit să dau jos kilogramele în plus.”, a dezvăluit Carmen Brumă.

Ce alte dezvăluiri au mai făcut acestea, află în clipul de mai sus!

Gabriel Fătu, mărturisiri despre cât de greu e să fie tătic: ”E complicat, mai ales că...” Fiica lui, Ingrid, are un an ... Ce trebuie să faci ca să obții un look de vedetă dacă ești plinuță! Regulile de aur pe care e musai să le respecți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x