Antena Căutare

Dieta lui Meghan Markle. Cum arată meniul regal al ducesei de Sussex

Dieta lui Meghan Markle a fost dezvăluită la „Prietenii de la 11”, în meniul primei mese a ducesei de Sussex fiind inclus un smoothie cu fructe și musli.

Dieta lui Meghan Markle a fost dezvăluită la „Prietenii de la 11”, în meniul primei mese a ducesei de Sussex fiind inclus un smoothie cu fructe și musli.

Expertul în nutriție Anca Alungulesei a spus că ducesa își începe dimineața foarte sănătos, pentru că în acest moment al zilei organismul trebuie să fie energizat, dar fără să fie aglomerat cu o masă foarte consistentă.

„Din documentarea mea am observat că preferă fructele dimineața și semințele”, a spus ea, dând exemplu semințele de chia, care, hidratate în prealabil în lapte vegetal sau în apă, își cresc volumul și se transformă într-o masă gelatinoasă, reprezentând o sursă extraordinară de omega-3.

Un alt obicei al ducesei ar fi să bea apă cu lămâie și turmeric dimineața, această băutură ajutând la eliminarea toxinelor.

Anca Alungulesei a pregătit un smoothie care s-ar potrivi în meniul de dimineață al lui Meghan Markle. Între ingredientele pe care le-a ales s-au numărat apa de la o nucă de cocos, deoarece conține foarte mulți electroliți și nutrienți, împiedicând deshidratarea. Alte ingrediente au fost o pudră proteică, banană, miere, fructe de pădure - care conțin antioxidanți și ajută la menținerea tinereții - precum și lime.

Lili Sandu își dorește să devină mamă?!: „Încă nu vrea...”... Benone Sinulescu a spus adevărul! De ce a plecat din Capitală: ”Nu o suport! E groaznică”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x