Antena Căutare

Florin Morariu, românul erou din Londra, a rămas cu traume severe: "Am văzut cum un om era înjunghiat în faţa mea.. a trebuie să urmez un tratament post-traumatic"

El este Florin Morariu, românul care salvat cel puţin douăzeci de vieţi în timpul atacului terorist de la Londra. A oferit adăpost victimelor şi nu a rămas indiferent: s-a înarmat cu două lăzi de pâine şi a pornit în căutarea  atacatorilor.

El este Florin Morariu, românul care salvat cel puţin douăzeci de vieţi în timpul atacului terorist de la Londra. A oferit adăpost victimelor şi nu a rămas indiferent: s-a înarmat cu două lăzi de pâine şi a pornit în căutarea atacatorilor. Supranumit "eroul cu făcăleţ de la Londra", a fost decorat de Regina Marii Britanii, pentru faptele de care a dat dovadă.

El a vorbit cu echipa de la Prietenii despre momentele de groază prin care a trecut şi efectele pe care le-au avut asupra psihicului său:

„Nu am să uit niciodată. Pentru mine, acele momente au fost o traumă, am urmat şi un tratament post-traumatic.”

Eşti părinte şi vrei să împărtăşeşti altora păţaniile de acasă? Ruxandra Luca ne explică ce înseamnă să fii influencer î... Mădălin Voicu, un tată mândru și împlinit: "Ea este lucrarea mea de doctorat!" Fiica lui, Ioana, a studiat vio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x