Antena Căutare

Horia Brenciu şi elevii săi se pregătesc de Galele Live de la X Factor!

Horia Brenciu şi elevii săi se pregătesc de Galele Live de la X Factor! Se anunță a fi un show de zile mari, în care miza este una uriașă!

Horia Brenciu şi elevii săi se pregătesc de Galele Live de la X Factor! Se anunță a fi un show de zile mari, în care miza este una uriașă!

Astfel, cei opt concurenți aleși de jurații ”X Factor” vor intra duminică, 9 decembrie, de la ora 21.30, în prima gală live din cel de-al optulea sezon. Ștefan Bănică pariază pentru finală pe Doinița Ioniță și Ioana Bulgaru, în timp ce Delia își pune speranțele în Cristina Vasopol și Bella Santiago.

Horia Brenciu merge mai departe cu trupele Vox și Diamonds, în timp ce Carla’s Dreams intră în gale cu Alex Stremițeanu și Cristian Moldovan.

Celor opt concurenți aleși de Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams li se va alătura în prima gală ”X Factor” din acest an un concurent salvat de public, care a adunat cele mai multe voturi pe parcursul audițiilor.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11” ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Scorpie de mare cu piure de țelină, rețeta de care te îndrăgostești imediat! Cum se pregătește... Cum poți să scapi de tatuaje sau de sprâncenele conturate! Metoda e extrem de simplă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x