Antena Căutare

Inegalabilul Mihai Albu, arhitectul pantofilor, dezvăluie toate secretele despre încălţăminte! De aproape 30 de ani, a adus pantoful la rang de artă!

Numele lui Mihai Albu este sinonim în toată lumea cu excelenţa în creaţia de pantofi şi genţi!  De aproape 30 de ani, a transformat pantoful la rang de artă! hiar și în regimul comunism, Mihai vindea mulți pantofi, la „Fondul Plastic”, iar după Revoluție, a cunoscut celebritatea.

Numele lui Mihai Albu este sinonim în toată lumea cu excelenţa în creaţia de pantofi şi genţi! De aproape 30 de ani, a adus pantoful la rang de artă! hiar și în regimul comunism, Mihai vindea mulți pantofi, la „Fondul Plastic”, iar după Revoluție, a cunoscut celebritatea.

Adrian Oianu, primul desiger român care a făcut print digital 3D

A creat pentru paradele de modă de catwalk două perechi de pantofi „purtabile” - o pereche de sandale cu tocuri de 31 de centimetri și una de botine, cu tocuri de 36.

Inegalabilul Mihai Albu, arhitectul pantofilor, dezvăluie toate secretele despre încălţăminte! De aproape 30 de ani, a adus pantoful la rang de artă!

În mod neașteptat, a intrat în Cartea Recordurilor, după ce un juriu exigent a decis că merită distincția. Cu o linie și o formă schimbate, pantofii anului 2018 sunt strălucitori, au forme geometrice inedite și un toc mult mai stabil sau cioplit. Nici aplicațiile nu au ieșit din trend, iar glitterul este vedeta sezonului.

Pantofii creați de Mihai Albu redefinesc piciorul și îl alungesc. „Schimbă total linia piciorului, cu efect de imitare a pielii!”. Nici animal printul nu s-a degradat, ci este încă la modă în anul 2018.

Designerul a adus la „Prietenii de la 11” câteva modele de pantofi despre care Diana Munteanu a afirmat că sunt de basm, ca ai Cenușăresei.

„Pentru orice produs, pornesc de la regulile de proiectare din arhitectură. Privesc pantoful ca pe o casă mai mică“, a explicat Mihai într-un alt interviu.

Alex Mica ne cântă despre "Amor, amor". Să o fi întrecut în senzualitate pe... frumoasa Cristiana Răduță?... O trupă de copii talentați și un artist care se reinventează mereu! Bele Arti Kids feat. Aurelian Temişan -au cântat &qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x