Antena Căutare

Gabriel Fătu, mărturisiri despre cât de greu e să fie tătic: ”E complicat, mai ales că...” Fiica lui, Ingrid, are un an și cinci luni

Gabriel Fătu a devenit tătic în urmă cu mai bine de un an de zile, iar astăzi a venit în direct, la ”Prietenii de la 11”, cu fiica lui, Ingrid Ana. 

Gabriel Fătu a devenit tătic în urmă cu mai bine de un an de zile, iar astăzi a venit în direct, la ”Prietenii de la 11”, cu fiica lui, Ingrid Ana.

Astfel, în cadrul interviului, el a vorbit despre cât de dificil e să fie tătic, dar și despre noua piesă pe care o pregătește.

”E foarte frumos, dar e complicat pentru că nu am timp să-i oferă atât cât merită, cât am nevoie și cât are nevoie. Chiar îmi spunea soția că după amiaza începe să strige prin casă <<tata, tata>>s”, a mărturisit Gabriel Fătu la ”Prietenii mei”.

Dacă până acum a putut fi văzut în numeroase comedii, de această dată, Gabriel Fătu și-a dorit să joace într-o dramă.

”<<Ana lui Manole>>, la Sala Dalles, o dramă. Dacă până acum am făcut comedii, de această dată am vrut să încerc o dramă.”, a mai povestit acesta.

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici! O zodie are parte de schimbări pe toate planurile... Cum să-ți controlezi greutatea în sarcină! Carmen Brumă, extrem de strictă: ”Procesul de revenire începe în prima zi în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x