Antena Căutare

LA MULȚI ANI! Emisiunea „Prietenii de la 11” împlinește un an! Vedetele au pus la cale o surpriză uriașă pentru Florin și Diana!

La un an de existență, Florin Ristei și Diana Munteanu "Prietenii de la 11" primesc multe urări din partea vedetor din showbiz-ul autohton!

La un an de existență, Florin Ristei și Diana Munteanu "Prietenii de la 11" primesc multe urări din partea vedetor din showbiz-ul autohton!

Simpaticii prezentatori de la „Prietenii de la 11” au pregătit o ediție cu adevărat specială la un an de la lansarea emisiunii.

”Suntem fericiți, bucuroși că reușim să binedispunem oamenii zi de zi. Suntem ca o mare familie, ne înțelegem foarte bine, iar eu și Florin ne completăm perfect.

Am învățat în timpul ăsta unul de al altul foarte multe lucruri, avem același timp de energie pozitivă”, spune Diana Munteanu, iar Florin Ristei completează: ”Așteptăm cu nerăbdare petrecerea de un an. Sper să avem un an nou și mai bun, cu invitați talentați, cu multe cântări live și cu glume chiar mai bune ca până acum”, mărturisește Florin Ristei.

Ce urări speciale au primit cei doi de la vedetele autohtone? Află în clipul video de mai sus!

Băieții de la Noaptea Târziu au dat lovitura cu cea mai tare melodie anti Valentine's Day! „Prin mall-uri și piețe fug c... Show incendiar la un an de la lansarea emisiunii! Florin Ristei a pus mâna pe microfon și a făcut spectacol cu „She's On...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x