Antena Căutare

Maria Constantin, dezvăluire ȘOCANTĂ pentru fani! Ce a decizie a luat

Maria Constantin a făcut recent o dezvăluire ce i-a lăsat mască pe fani! Cine ar fi crezut că vedeta a luat o asemenea decizie?

Maria Constantin a făcut recent o dezvăluire ce i-a lăsat mască pe fani! Cine ar fi crezut că vedeta a luat o asemenea decizie?

Pentru cei care nu știu, celebra cântăreață de muzică populară Maria Constantin este în prezent studentă în anul trei la Universitatea Națională de Muzică din București.

Artista și-a dorit să ajungă la un nivel mai înalt al carierei sale și a început totul de la zero: „Până la 40 de ani voi sta numai la facultate”!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11” ca să afli mai multe detalii despre Maria Constantin!

Super surpriză, în direct, pentru Florin Ristei! Băieții de la Freestay au invadat platoul... Secretul pe care nu îl știai! Cum aplici fondul de ten ca să arate perfect!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x