Antena Căutare

Și bebelușii trebuie să facă mișcare! Cum ne putem ajuta bebelușii să se dezvolte armonios, chiar de acasă

Specialistul în parenting, Ruxandra Luca, a venit la „Prietenii de la 11” și a explicat cât de importantă este mișcarea pentru bebluși. Cei mici pot face mişcare imediat după naştere, prin exerciţii recomandate de kinetoterapeut şi continuate de părinţi acasă.

Specialistul în parenting, Ruxandra Luca, a venit la „Prietenii de la 11” și a explicat cât de importantă este mișcarea pentru bebluși. Cei mici pot face mişcare imediat după naştere, prin exerciţii recomandate de kinetoterapeut şi continuate de părinţi acasă.

Încă din primele săptămâni de viață, copiii trebuie încurajați să facă mișcare. Dacă vă întrebați cum este posibil ca un nou-născut să facă mișcare, kinetoterapeuții au toate răspunsurile.

„Sunt niște exerciții foarte simple, care îi ajută și pe parte de circulație, și în dezvoltare armonioasă, fără să fie nevoie să cheltuim o avere. Părinții se duc la câteva ședințe, învață ce au de făcut și apoi continuă exercițiile acasă”, a explicat Ruxandra Luca.

Mai multe detalii, în materialul video de mai jos:

Moment emoționant la „Prietenii de la 11”! Diana Munteanu, cerută de soţie în direct: "Florin mi-a pus inelul pe de... Florine, ține-te bine de bretele! Gheorghe Florescu a adus un sac de cafea ce valorează cât un apartament!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x