Antena Căutare

Ristei și Diana, panicați! Un poliţist, care căuta un hoț, a dat buzna în platoul "Prietenilor de la 11": "Nu încercați să păcăliți Poliția. Toate indiciile duc aici"

Sunete de sirenă, panică şi apariţia unui personaj care i-a făcut pe Riştei, Diana şi Ramona să încremenească. Un poliţist, în căutarea unui hoţ şi-a făcut apariţia în platoul emisiunii.

Sunete de sirenă, panică şi apariţia unui personaj care i-a făcut pe Riştei, Diana şi Ramona să încremenească. Un poliţist, în căutarea unui hoţ şi-a făcut apariţia în platoul emisiunii.

Şi cine credeţi că ar putea face faţă în orice domeniu? Nu şi-a schimbat jobu-ul, însă Horia Brenciu a venit îmbrăcat în costum de poliţist la "Prietenii de la 11"!

Juratul de la X Factor şi-a lansat o nouă melodie, prileji potrivit pentru a-i interoga pe prieteni. Iar făptașul a fost prins și el: îngenuncheat și cu o pereche de cătușe la mâini.

Credeai că se poate servi doar ca desert? Te-ai înșelat: "Panna Cotta cu Leurdă şi Urzici"... Pui cămașa pe tine și pleci la petrecere! Adina Buzatu, colecţie specială pentru Florii. Sărbătoriții au de unde să se i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x