Antena Căutare

S-a schimbat totul! Care este ultima modă în materie de gene false!

Finalul anului 2018 ne aduce și noi tendințe în materie de extensii de gene. Extensiile colorate de gene sunt ultimul trend! Cum arată și ce trebuie să afli?

S-a schimbat totul! Care este ultima modă în materie de gene false! Galerie
Care este ultima modă în materie de gene false

Finalul anului 2018 ne aduce și noi tendințe în materie de extensii de gene. Extensiile colorate de gene sunt ultimul trend! Cum arată și ce trebuie să afli?

O echipă a emisiunii „Prietenii de la 11” a mers într-un salon de înfrumusețare pentru a afla mai multe despre genele false. Acestea pot fi sub formă de bandă, de mănunchiuri sau fir cu fir (cele cunoscute ca fiind gene 2D sau 3D).

Extensiile de gene au început să fie ceva mai mult decât obișnuit și la îndemâna oricărei tinere doritoare să aibă o privire cât mai seducătoare. Nu mai trebuie să pierzi timp aplicând mascara sau folosind periuțe speciale pentru separarea sau ondularea genelor. Trebuie să cunoști care sunt și riscurile pentru genele false.

Marele avantaj al genelor false? Indiferent de momentul zilei nu mai este nevoie să te machiezi, fiindcă ai mereu un look impecabil.

Mai mult decât atât, femeile se pot bucura acum și de gene false colorate, ultimul trend în materie de frumusețe!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11” ca să afli totul despre genele false!

Dezvăluirea momentului! Ce face Florin Ristei noaptea, înainte de a adormi! „Eu leșin...”... Horoscopul runelor aduce vești cruciale pentru zodii! Ce anunță numerologul Mihai Voropchievici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x