Antena Căutare

Un puști de doar opt ani a făcut avere de 22 de milioane de dolari, în timp ce se juca!

Cel mai bine plătit star pe YouTube în 2018 este un băieţel în vârstă de 8 ani, care a câştigat 22 de milioane de dolari!

Cel mai bine plătit star pe YouTube în 2018 este un băieţel în vârstă de 8 ani, care a câştigat 22 de milioane de dolari!

Practic, puștiul a devenit milionar datorită canalului său de YouTube, pe care sunt difuzate clipuri în care acesta poate fi văzut testând jucării.

Băieţelul postează aproape în fiecare zi, iar un clip în care promovează un ou albastru misterios inscripţionat cu faţa sa a strâns peste un milion de vizualizări începând de duminică.

Întrebat de NBC de ce copiilor le place să-i urmărească videoclipurile, Ryan a răspuns: ''Pentru că sunt interesant şi amuzant". Din momentul în care canalul a fost creat de părinţii lui Ryan în martie 2015, clipurile sale au atins aproape 26 de miliarde de vizualizări, iar canalul său are 17,3 milioane de urmăritori.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11” ca să afli mai multe detalii despre acest subiect.

„Stil de succes” cu Ellida Toma! Ce ținute se poartă de Crăciun și Revelion! Un detaliu te va face să atragi privirile t... Scorpie de mare cu piure de țelină, rețeta de care te îndrăgostești imediat! Cum se pregătește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x