Antena Căutare

Flashmob în centrul Bucureștiului pentru finala România are Roast. Loredana, show spectaculos alături de invitații săi

Primul sezon România are Roast se apropie de final. Mâine seară, de la 20.30, la Antena 1, Marmotele vesele și Pârșii circumspecți vor avea ultima confruntare a roast-ului, în București. Pentru prima dată în acest sezon, Micutzu va însoți cele două echipe la probele de pe teren și la finalul serii va desemna echipa câștigătoare România are Roast. Loredana va susține un show spectaculos, demn de finala primului sezon, alături de Vali Vijelie, Zdob și Zdub și Taraful de la Vărbilău.

gașca România are Roast Galerie
Primul sezon România are Roast se apropie de final. Mâine seară, de la 20.30, la Antena 1, Marmotele vesele și Pârșii circumspecți vor avea ultima confruntare a roast-ului, în București. | Antena 1

Cosmin Natanticu, Mincu, Maria Popovici, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță sunt pregătiți pentru ultimele probe ale acestui sezon România are Roast, ce vor avea loc în București. Prezentatorul emisiunii, Micutzu, se va alătura celor două echipe pentru a le ghida în aventura lor capitală.

Finala România are Roast se vede miercuri, 22 iunie, de la 20:30, la Antena 1

„În finală nu veți mai fi 5 pârși și 5 marmote, ci veți fi 6 în fiecare echipă. Andrei Ungureanu și Rikito vă vor ajuta”, le-a transmis Micutzu concurenților.

Cei doi trimiși ai lui Micutzu, Andrei Ungureanu și Rikito, au fost de mare ajutor pentru echipe la proba flashmob-ului. Atât Marmotele vesele, cât și Pârșii circumspecți au avut de creat o coregrafie pentru melodia emisiunii, interpretată de Loredana și au fost nevoiți să strângă cât mai mulți oameni pentru a se alătura dansului lor.

Citește și: România are Roast, sezonul 1. Marmotele vesele și-au negociat la sânge punctele. Teodora Nedelcu a răbufnit. „M-au speriat puțin”

„Nu îmi place idea asta. E foarte greu să lucrezi și să convingi oameni”, a spus Cosmin Natanticu.

În tabăra opusă, mezinul echipei, Teo Ioniță, nu a fost deranjat de proba inedită pe care au avut-o de îndeplinit: „Am dat mână cu mână, fiindcă avem inima română, și am plecat să înfăptuim cel mai mare flashmob din istoria România are Roast”.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Teo Ioniță, roast riscant pentru Micutzu: „E mai rapid ca orice mașină”

Cu toate că nu au mai participat la o astfel de manifestație până acum, cele două echipe s-au descurcat remarcabil, dar Micutzu a acordat punctul echipei care a strâns cei mai mulți participanți.

Telespectatorii pot afla care este echipa câștigătoare a probei flashmob-ului, dar și ce echipă a câștigat România are Roast, urmărind finala primului sezon, mâine seară, de la 20.30, la Antena 1.

Loredana, show total în finala România are Roast alături de Vali Vijelie, Zdob și Zdub și Taraful de la Vărbilău

Tot în finala de mâine seară, Loredana și orchestra Agurida vor susține ultimul show al primului sezon România are Roast. Alături de Vali Vijelie, Zdob și Zdub și Taraful de la Vărbilău, Loredana va ridica concurenții și publicul la dans.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x