Antena Căutare

Râzi cu ROast De ziua noastră, 29 noiembrie 2022. Doina Teodoru, roast-ul show-urilor culinare de la Antena 1

Doina Teodoru, fosta câștigătoare iUmor și iubita lui Cătălin Scărlătescu, a făcut roast-ul emisiunilor culinare de la Antena 1 în cadrul show-ului aniversar Râzi cu ROast De ziua noastră.

doina teodoru la show-ul aniversar razi cu roast de ziua noastra de pe 29 noiembrie 2022 Galerie
Doina Teodoru, fosta câștigătoare iUmor și iubita lui Cătălin Scărlătescu, a făcut roast-ul emisiunilor culinare de la Antena 1 în cadrul show-ului aniversar Râzi cu ROast De ziua noastră. | Antena 1

”Eu sunt Doina Teodoru, iubita lui Scărlătescu, băiatul care a spus că nu îi este frică de momentul ăsta.”, a spus Doina de cum a intrat pe scena Râzi cu ROast De ziua noastră.

Doina Teodoru a făcut roast-ul emisiunilor culinare de la Antena 1. Ce a spus despre Cătălin Scărlătescu

”A fost un an greu pentru Chefi, cine crede că este ușor doar să stai și să înghiți nu a cunoscut niciodată o pițipoancă dornică de celebritate. Altceva ce să vă mai zic?! Eu mai știu niște lucruri din interiorul lor, deși sunt voci care cârtesc că Scărlătescu ar ști mai multe din interiorul meu. Nu știu dacă e bine că dau din casă, dar, poate nu știați, Cătălin este cel care a adus scoicile în România.

Deși, mă gândesc că poate merită precizat că nu aceasta este scoica lui preferată. Emisiunea Chefi la Cuțite pare ușor de făcut, dar nu este deloc așa. Să mănânci de dimineața până seara este un chin și cel mai greu este pentru Chef Dumitrescu, care știți foarte bine că are multe alergii: alge marine, brânzeturi și caracterul lui Bontea. E foarte mișto să îi vezi la televizor, formează o echipă foarte tare.

Sunt ca o trupă din aia muzicală, cu foarte puțin talent, dar un foarte mare succes. Aș spune așa, întâmplător, L.A., dar știu că e și Vârciu aici și sigur nu-și mai amintește. Nu spun că Liviu ar fi bătrân, spun doar că prima casă pe care și-au cumpărat-o a fost o peșteră.”, a spus Doina Teodoru.

”Dar să lăsăm un pic oamenii ăștia și să amintim, măcar și în trecere, de Roxana Blenche și Hello Chef. Spun în trecere pentru că oricine o poate vedea așa, în trecere, când caută orice post de televiziune. Am văzut-o pe Monica Bârlădeanu la emisiunea ta. Oricum, adevărul este că mâncarea acolo este un pretext pentru niște discuții foarte interesante.

Spre exemplu, Monica îți povestea cum a fost la Oscaruri și ți-a zis că cel mai fain lucru a fost mersul la baie, nu?! La fel și pentru noi, cel mai mișto la Hello Chef este genericul de final.”, a mai adăugat Doina Teodoru la Râzi cu ROast De ziua noastră, 29 noiembrie 2022.

Ce vedete participă la Râzi cu ROast De ziua noastră pe 29 noiembrie 2022

Pe 29 noiembrie 2022, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan spun: „Râzi cu RoaST de ziua noastră!”, iar lor li se vor alătura vedetele Antena 1 care vor lua la roast chiar emisiunile staţiei. Răzvan Simion, Mirela Vaida, Vlad Gherman, Doina Teodoru, Cosmin Natanticu, Ilona Brezoianu și Alina Pușcaș se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare. Morning show, cooking show, talent show, drama, reality show, niciunii nu vor scăpa de aciditatatea colegilor lor. Toate momentele pot fi urmărite AICI.

Râzi cu ROast De ziua noastră, 29 noiembrie 2022. Vlad Gherman s-a autoironizat și l-a luat la roast pe Răzvan Fodor... Râzi cu ROast De ziua noastră, 29 noiembrie 2022. Ilona Brezoianu, magistrală pe scenă: „Sunt atât de săracă, încât...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x