Antena Căutare

A fost dragoste la prima vedere! "MARŢIANUL" despre care nimeni nu ştia că dansează ATÂT DE BINE

A văzut, i-a plăcut şi şi-a dorit să încerce şi el! Alexandru are 18 ani, vine din Brăila şi a început să danseze după ce un văr i-a arătat pe internet un videoclip.

A văzut, i-a plăcut şi şi-a dorit să încerce şi el! Alexandru are 18 ani, vine din Brăila şi a început să danseze după ce un văr i-a arătat pe internet un videoclip. A fost, cum ar spune unii, dragoste la prima vedere!

A scotocit pe YouTube, a căutat explicaţii, s-a documentat şi s-a antrenat. Avea să-şi dea seama că dansul este pentru el o adevărată pasiune. Aşa a început totul...

Deşi e cam timid şi nu prea a dansat în public, Alex şi-a luat inima în dinţi şi a venit la noi. Ca să-l vadă o ţară întreagă!

Un moment de popping a fost suficient ca juriul să acorde cele trei steluţe aurii. De ce? Pentru că Alexandru are talent şi multă voinţă!

"A început să-mi placă popping-ul. Meriţi să fii pe această scenă. Bravo!", i-a spus Monica Petrică.

Vizibil emoţionat, concurentul nostru şi-a acceptat soarta: gata cu timiditatea, e timpul ca toată lumea să-i cunoască pasiunea şi talentul!

Asta da debut în public, nu?

Adrian, puştiul pentru care Selena Gomez a întrat în legătură telefonică la "România Dansează"... A fost mai mult decât SPECTACULOS. A fost UNIC! Finalist X Factor, voce LIVE. Trupa "Joy of Life", show total!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x