Antena Căutare

E as la franceză şi chineză, dar tocmai ce s-a ales cu o restanţă la dans

Studiază franceza şi chineza şi, după spusele juriului, se descurcă mult mai bine la carte decât la dans. Reprezentaţia sa n-a avut translator pe placul juriului, iar aventura s-a terminat, iremediabil, cu trei steluţe roşii ca focul. Poate-i surâde în altă parte norocul

Studiază franceza şi chineza şi, după spusele juriului, se descurcă mult mai bine la carte decât la dans. Reprezentaţia sa n-a avut translator pe placul juriului, iar aventura s-a terminat, iremediabil, cu trei steluţe roşii ca focul. Poate-i surâde în altă parte norocul.

Alexandru Chimoaică, varianta în limba română, n-a sunat deloc bine pentru "România Dansează". Numărăm paşi de dans, bifăm ceva traduceri în chineză şi franceză, dar după examenul susţinut la proba practică ne dăm seama că tocmai ce-avem de-a face cu un restanţier.

Lasă, Alexandru, poate în sesiunea din sezonul următor va fi mai bine. Să încercăm cu un strop de meditaţii, poate ajută la ceva!

Culmea dansului: să te mişti atât de bine şi să n-ai iubit! Fetele de la Jinx sunt la mare căutare... Jorge şi soţia, prima scenă de gelozie în culisele ”România dansează”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x