Antena Căutare

Demonstratie incredibila, in prima gala "Romania Danseaza": CRBL si Jorge, sincron de dans tiganesc

Dupa sase editii de preselectii, in care cei mai buni dansatori din Romania s-au intrecut in numere de dans spectaculoase, „Romania Danseaza” a ajuns in pragul primei gale.

Dupa sase editii de preselectii, in care cei mai buni dansatori din Romania s-au intrecut in numere de dans spectaculoase, „Romania Danseaza” a ajuns in pragul primei gale.

Doisprezece dintre cei mai buni participanti vor urca duminica aceasta pe scena talent show-ului in speranta ca vor primi un loc in marea finala.

Printre ei si Romafest, un grup de dansatori de dans tiganesc care au adus in fata juratilor un numar incredibil de percutie corporala. Un impatimit al dansului, CRBL li s-a alaturat imediat, iar Jorge nu a putut sta nici el deoparte. Uite aici ce a iesit!

Ansamblul Romafest a cunoscut succesul si in strainatate avand turnee prin mai multe tari din Europa, ajungand chiar si la celebrul Cirque du Soleil. S-au facut remarcati inca de la preselectii, cand intr-un numar impecabil de percutie corporala si-au folosit corpul ca instrument muzical, sunetele fiind redate prin miscare.

Pentru prima gala a show-ului, concurentii s-au pregatit mai intens ca niciodata, convinsi ca merita un loc in marea finala.
Impresionat de tehnica lor, CRBL si-a dorit sa incerce si el, iar Jorge i s-a alaturat imediat. „Ce emotie iti da scena asta, e incredibil!”, a declarat, imediat dupa moment, CRBL.

Desi a savurat momentul colegilor sai, Bendeac i-a amintit lui CRBL de ce se afla acolo: „Boss, facem si noi o jurizare?”. Intregul moment poate fi urmarit duminica aceasta, de la 20:30, in prima gala „Romania Danseaza”, la Antena 1.

Tot atunci, dupa o evaluare a tuturor prestatiilor, cei trei jurati vor trimite in finala trei numere (cate unul fiecare), urmand ca cel de-al patrulea finalist sa fie ales de public prin vot, astfel: de la finalul emisiunii si pana a doua zi la ora 16.00, telespectatorii vor putea vota numarul pe care vor sa il salveze, dintre cei noua concurenti ramasi.

Acesta va fi anuntat in cadrul Observatorului de ora 16.00, de catre prezentatorul show-ului, Jorge, care va spune STOP VOT si il va anunta in direct telefonic.

In marea finala, care va fi LIVE pe 19 mai, telespectatorii vor alege castigatorul prin vot!

"Romania danseaza" are la baza formatul “Got To Dance”, program lansat in 2009 in Marea Britanie.

Monica Petrica, mai frumoasa ca oricand! Jurata se pregateste pentru prima gala "Romania Danseaza"... Prima Gala, primii concurenti: trupa MiniBlockBusters!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x