Antena Căutare

"Oameni buni, acesta se numeste dans!" JUST DANCE

Sunt dansatori profesionisti, semiprofesionisti si persoane cu dizabilitati! Da, ati citit bine, danseaza chiar si in carucioare cu rotile. Si o fac foarte bine!

Sunt dansatori profesionisti, semiprofesionisti si persoane cu dizabilitati! Da, ati citit bine, danseaza chiar si in carucioare cu rotile. Si o fac foarte bine!

Acum trei ani au avut ocazia sa se cunoasca. S-au imprietenit, rapid, si au format ceea ce se numeste o "gasca". Unii dansau de ceva vreme, altii doreau sa invete, iar altii... Altii se aflau in carucioare cu rotile! Persoane cu diazbilitati! N-a contat asta, n-a contat nimic! Voiau doar sa danseze si pentru asa ceva nu exista bariere. "Ne-am imprietenit pe loc", isi aduc aminte despre nasterea trupei, la Brasov. "Daca ai o dizabilitate, asta nu insemna ca nu te poti bucura!".

Nu le-a fost usor, recunosc. Repetitii peste repetitii, dar, una peste alta, o provocare. Au reprezentat, de doua ori, Romania, in Franta, iar CRBL spune ca e mandru de asta. Baga un "Music Hall", o bucatica din "West Side Story". Se vede ca intre ei a existat si exista chimie. Sunt oameni fara probleme! Sala e cu ei. Acelasi CRBL concluzioneaza: "Oameni buni, acesta se numeste dans", JUST DANCE, am zice noi, dupa numele trupei.

Pentru coregrafie iau trei stele. Bendeac cere uneia dintre fete sa se apropie de microfon, dar, pana sa zica ceva, ea anunta: "Am prieten!" Hahaha! Merg mai departe! Cum spuneam, oameni fara probleme!

CRBL, ranit din cauza unei pustoaice de 16 ani... Jessica Alba!!!... Ca doi frati: contemporan si street dance!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x