Antena Căutare

Show și așa 2022. Alexandra Velniciuc, moment în memoriam Stela Popescu: ”Un moment excepțional”

Stela Popescu a fost omagiată în cadrul emisiunii Show și așa 2022 de la Antena 1. Alexandra Velniciuc i-a adus un omagiu răposatei actrițe, care s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2017.

colaj de imagini cu alexandra velniciuc si stela popescu Galerie
Stela Popescu a fost omagiată în cadrul emisiunii Show și așa 2022 de la Antena 1. Alexandra Velniciuc i-a adus un omagiu răposatei actrițe, care s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2017 | Antena 1 & Hepta

Îmbrăcată într-o rochie verde, cu părul prins la spate, Alexandra Velniciuc a interpretat piesa ”Luță” a Stelei Popescu.

Citește și: Revelion 2022: Felicitări cu mesaje ”La mulți ani 2022” sau ”Un an nou fericit” detrimis prin SMS, WhatsApp, Facebook de Anul Nou

Cum a arătat momentul Alexandrei Velniciuc în memoriam Stela Popescu

Alexandra Velniciuc a făcut spectacol la Show și așa 2022, acolo unde a interpretat piesa ”Luță” a iubitei Stela Popescu.

”Acest moment a făcut cinste deopotrivă și cântăreților și actorilor. Un moment de excepție”, a remarcat Maria Buză.

Întregul moment se regăsește în materialul video atașat mai sus.

Cum a devenit Stela Popescu una dintre cele mai iubite actrițe

Stela Popescu s-a născut pe 21 decembrie 1935 la Bălți, Basarabia, într-o familie de învățători modești.

În 1953, ea a intrat la Facultatea de Limba Rusă “Maxim Gorki”, la care a renunțat după un an și jumătate, când a început să facă parte din echipa Teatrului Ministerului de Interne.

În 1956, Stela Popescu a fost admisă la Institutul de Arta Teatrală și Cinematografică. A susținut în paralel spectacole la teatru.

Citește și: Revelion 2022: program magazine și mall-uri. Supermarketurile și centrele comerciale deschise pe 1 și 2 ianuarie, de Anul Nou

Când și-a terminat studiile de la I.A.T.C., actrița a fost repartizată la Teatrul din Brașov, unde a susținut câte 400 de spectacole pe an.

Între anii 1963-1969 a jucat la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, iar în 1969 s-a angajat la Teatrul de Comedie.

În paralel a susținut o colaborare cu Revista Românească, sub Mihai Maximilian, care i-a devenit soț în 1969.

Spectacolele ei au ridicat milioane de oameni în picioare. Carisma și talentul Stelei Popescu au ajutat-o să cucerească multe inimi, care-i vor rămâne veșnice recunoscătoare pentru zâmbetele smulse.

Andrei Ștefănescu se „duelează” cu Liviu Vârciu la „Show şi-aşa!” de la Antena 1

Mirela Vaida le va lansa lui Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu o provocare în seara de 31 decembrie 2021, înainte de Revelion.

„Îmi propun ca în seara aceasta, Liviu şi Andrei să le arate telespectatorilor că pot funcţiona şi separat!”, a spus ea.

Citește și: Revelion 2022: tradiții, obiceiuri și superstiții pe 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie, de Anul Nou

Astfel, Liviu va conduce tabăra actorilor, în vreme ce Andrei va fi căpitanul cântăreţilor, într-o confruntare din care trebuie să se decidă care este cel mai important ingredient al unei petreceri reuşite, muzica sau umorul.

Adriana Trandafir, Alexandra Velniciuc, Maria Buză, Andreas Petrescu şi Cristi Iacob vor face parte din echipa actorilor, împreună cu Liviu Vârciu, în vreme ce Georgiana Lobonţ, Claudiu Ghiţulescu, Nico, Marcel Pavel şi Gelu Voicu i se vor alătura lui Andrei Ştefănescu, în tabăra cântăreţilor.

Show și așa 2022. Mirela Vaida, ținută prețioasă de Revelion. Cum arată rochia neagră, cu pene și tull - FOTO... Show și așa 2022. Liviu Vârciu a făcut spectacol în rolul cetățeanului turmentat. Cum a arătat sceneta ”Ghinionistul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x