Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

48h pana la concertul de la Bucuresti: Pretentii in spatele scenei à la GAGA

Numaram orele pana la cel mai asteptat concert al anului! Peste doar doua zile, Lady Gaga va canta la Bucuresti. Ca orice diva, si Gaga vine insotita... nu de un iubit, ci de catelul ei, Fozzy. Organizatorii se dau peste cap sa indeplineasca toate cerintele cantaretei si pe cele ale patrupedului. Si nu sunt putine sau ieftine, dar nimic nu e prea mult pentru Lady Gaga, spun organizatorii.

Pretentiile vedetei i-au costat pe organizatori cateva zeci de mii de euro. Lady Gaga a solicitat instalarea a 50 de cabine, sali si birouri, o bucatarie speciala, un studio de repetitii si televiziune prin satelit.

Pe lista cererilor speciale a fost trecuta si conexiunea la internet de mare-viteza, pentru a tine legatura permanenta cu fanii sai de pe retelele de socializare, dar si un „vanity room", unde Lady Gaga va fi rasfatata cu masaj si tratamente de relaxare inainte si dupa concert.

Iar in cabina va avea buchetele de flori albe, fara miros. Un astfel de buchet costa peste doua sute de lei. La Bucuresti, bucatarul personal al artistei ii va pregati mancare bio, pentru ca aceasta sa fie in forma maxima.

Foto: toutelaculture.com

Recomandari