Căutare Live

Adevărul despre relația dintre Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu. Ce îi leagă pe cei doi

Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac sunt prieteni buni, colegi la teatru și au multe amintiri care îi leagă.

Adevărul despre relația dintre Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu. Ce îi leagă pe cei doi

Ilona Brezoianu, actrița din serialul Mangalița, invitată la iUmor și colegă la teatru cu Mihai Bendeac, este prietenă bună cu juratul iUmor. În prezent, Ilona prezintă eXtra Factor, o rubrică din show-ul X Factor.

O poză cu mine în prim-plan. 😼 @ilona_brezoianu #doipeobanca

O postare distribuită de Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac) pe

Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac joacă împreună la teatru

Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac se cunosc de mulți ani, fiind colegi la teatru. Cei doi actori joacă împreună în piesa Doi pe o bancă. Carismatica Ilona l-a trolat și l-a luat la roast pe Mihai Bendeac de mai multe ori, de vreme ce prietenia lor strânsă le permite astfel de glume. Ilona a vorbit despre Mihai și într-unul din episoadele ei din emisiunea Jos Bălăria, de pe canalul său de YouTube.

Dacă acest roast nu a fost suficient, Ilona a apărut și la iUmor ca invitată unde a făcut glume pe seama colegului său. Mihai a mărturisit că îi e dragă și au devenit prieteni buni.

Pentru că și-a dorit să aibă mereu propria ei emisiune, așa cum spune actrița, ea a ajuns să prezinte eXtra Factor, parte din emisunea X Factor. Ilona intră în culise și stă de vorbă cu jurații X Factor, dar și cu concurenții emisiunii.

Stay tuned. Pababimaaaam. Photo @iamtrandafir

O postare distribuită de I L O N A (@ilona_brezoianu) pe

Cum arată Jessica Alves după a douăsprezecea rinoplastie. A fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Milano... Pepe pune capăt tuturor speculaţiilor. Primele declarații despre sarcina soției...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri