Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Andrea Rincon: Am avut o relatie cu Messi, dar ne-a prins iubitul meu!

Este celebru si in mod clar multe divute si-ar dori sa se cupleze cu el. Macar pentru plusul de imagine pe care l-ar castiga astfel. Iata insa ca modelele din Argentina au gasit solutia: adevarat sau nu, tot mai multe pretind ca Lionel Messi a fost atras de ele. Asa spune si Andrea Rincon.

Vedeta lansata la Big Brother si devenita apoi model si star tv a dezvaluit ca a avut o legatura cu jucatorul Barcelonei. S-a intamplat cand fotbalistul a venit la Buenos Aires, pentru a juca in nationala tarii sale contra Spaniei, in septembrie anul trecut.

L-am vazut si apoi ne-am trimis mesaje. I-am spus ca avem putine sanse sa fim impreuna", a declarat modelul. Iar frumoasa i-a purtat noroc superstarului. „Inainte de meci ne-am sunat, iar apoi a inscris un gol", a povestit Andrea.

Sud-americanca aleasa de fostul presedinte american Bill Clinton pentru un numar de striptease privat a recunoscut ca mesajele cu Messi au continuat si dupa meci. Dar legatura s-a sfarsit brusc in momentul in care iubitul ei a descoperit ce se intampla: „Ne-am certat tare si am sfarsit prin a incheia totul".

Dezvaluirile frumoasei vin la cateva zile dupa ce o alta divuta din Argentina, Sabrina Ravelli, a pretins ca Messi a hartuit-o, cucerit de formele ei. Cat este adevar si cat exagerare? Numai cei implicati stiu. Dar frumoasele au castigat imagine cu dezvaluirile lor. Si este doar inceputul. Lista starletelor asa-zis curtate de Messi ramane deschisa.

Sursa: VDT.online

Recomandari