Căutare Live

Facebook investeste intr-o companie specializata in tehnologia de recunoastere a vocii

Reteaua sociala Facebook va achizitiona o firma ce se ocupa cu  dezvoltarea tehnologiei de recunoastere a vocii, Mobile Technologies, informeaza Bloomberg.com

Tom Stocky, manager de produs al Facebook, a declarat ca Mobile Technologies, cu sediul in Pittsburg, Pennsylvania, SUA, va ajuta compania sa-si imbunatateasca serviciile, deoarece tehnologia de recunoastere vocala a devenit un instrument foarte important pentru utilizatorii de internet.

"Desi mai mult de un miliard de persoane folosesc Facebook in fiecare luna, noi suntem mereu in cautarea de noi modalitati pentru a ajuta si alte persoane sa se conecteze cu restul lumii", a spus acesta. "Aceasta achizitie este o investitie pe harta strategiilor privind produsele noastre pe termen lung, continuand misiunea companiei", a completat Stocky.

Facebook isi doreste sa-si imbunatateasca produsul pentru a-si pastra si pentru a atrage noi utilizatori. In plus, folosirea acestor servicii ii va ajuta sa comunice si sa distribuie informatii intr-un mod eficient. In cel de-al doilea trimestru al anului 2013, compania a ajuns sa aiba 1,15 miliarde de utilizatori activi.

Mobile Technologies, infiintata in 2001, a dezvoltat aplicatia Jibbigo, care ajuta la traducerea din diferite limbi, potrivit site-ului companiei. De asemenea, Mobile Technologies ofera un serviciu de interpretare automata pentru lectura.

Vaduva lui Jobs iubeste din nou, dupa doi ani de la decesul cofondatorului Apple... Karl Lagerfeld ataca din nou: "Angela Merkel ar trebui sa se imbrace conform proportiilor sale speciale"...
Ultimele știri