Fetele de la Cheeky Girls, atinse de criza financiara

Dupa ce, in urma cu ceva timp, au devenit vedete in Marea Britanie si se parea ca aveau lumea la picioare, Monica si Gabriela Irimia, clujencele ce formeaza trupa Cheeky Girls au trecut la buget de austeritate, reducand drastic cheltuielile atat cu deplasarea, cat si cu cazarea.

Perioada de glorie a celor de la Cheeky Girls a apus, cel putin din punct de vedere financiar. Daca in urma cu ceva timp televiziunile erau obligate sa scoata din buzunar bani grei pentru a le avea invitate pe Monica si Gabriela, astazi lucrurile s-au schimbat.

Cele doua au fost invitate sa concerteze intr-un club din Mamaia si, conform ziarului CanCan, au acceptat un onorariu cu mult sub cel practicat de trupele autohtone: 2000 de euro. Efortul a fost cu atat mai mare cu cat cele doua surori nu au venit din Anglia cu avionul, ci cu masina, aceasta fiind condusa de o cunostinta ce a avut dublu rol: de sofer si bodyguard. Istovite dupa ce au traversat Europa de la Marea Manecii la Marea Neagra, cele doua s-au odihnit, dupa spectacol, la un hotel. Insa si bugetul alocat cazarii a fost drastic afectat, pentru ca stabilimentul era de doar doua stele, fiind preferat datorita preturilor mici practicate, o camera costand undeva la 100 de RON pe noapte.

Ultimele știri