Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc, la un pas de divort!

Veste soc in familia Tiriac Jr! La orizont se intrevede un divort intre Ion Ion Alexandru si frumoasa Ileana Lazariuc, dupa cum informeaza Barfa Zilei.

Perechea, care are doi copii, traieste o poveste de dragoste cu suisuri si coborasuri de aproape zece ani. Sunt casatoriti de doi ani si locuiesc in Monte Carlo.

Dar iata ca potrivit apropiatilor, in ultima vreme, neintelegerile si-au facut tot mai mult loc intre Ion Ion si Ileana. Iar de aici si pana la o fisura nu a mai fost decat un pas. Sa nu mai reziste nici macar basmele pana la final?

sursa: VDTonline

foto: agenda.roParteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri