Căutare Live

Iubitul Deliei Matache se intoarce la sotie

Din nou nori negri in viata amoroasa a Deliei Matache! Iubitul ei, Florin Moldoveanu, pare inca foarte apropiat de sotia sa, Lucia. Cei doi au fost surprinsi discutand apropiat la un eveniment monden, si doar aparitia paparazzilor i-a facut sa isi reia poza de oameni certati.

Omul de afaceri s-a intalnit cu consoarta la o terasa din Herastrau si au stat indelung de vorba inainte de inceperea unei prezentari de moda, a semnalat Click.

Dar totul avea sa se schimbe in momentul in care au descoperit ca sunt filati de fotografi. Cel care s-a „adaptat" rapid noii situatii a fost Florin. Cand a realizat ca paparazzii sunt pe faza, afaceristul a apelat la o solutie disperata, la sfarsitul evenimentului.

Lucia a incercat sa continue discutia inceputa inainte de show. Dar a avut parte de o reactie dura si neasteptata din partea iubitului Deliei.

Acesta a vazut-o apropiindu-se de masa lui si a urlat: „Lasa-ma in pace". Apoi a fugit. Probabil s-a dus sa o intalneasca pe Delia, care se afla la cateva sute de metri de respectiva locatie. si sa o convinga de faptul ca este un ingeras, iar presa rea incearca sa stea in calea iubirii lor.

Angelina Jolie, in spatele camerelor de filmare... Miley, din nou singura...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri