Căutare Live

Liviu Varciu nu mai are bani sa plateasca rata la casa

Fostul component al trupei LA are dificultati in a-si plati datoriile din cauza faptului ca nu mai are aproape nicio sursa de venit.

Conform cotidianului Click, Varciu are mari probleme cu banii, pentru ca momentan nu este angajat nicaieri. Persoanele apropiate lui sustin ca de vina pentru aceasta situatie este iresponsabilitatea de care manelistul a dat dovada in gestionarea banilor obtinuti la inceputul anilor 2000. "Asa e Liviu, iresponsabil. Nu stiu daca va veni vremea cand se va schimba, daca nu s-a schimbat nici pana la 30 de ani. La cati bani a avut el, ar fi putut sa-si ia macar o casa" a declara Ami, mama fetitei lui Varciu.

Rata lunara la creditul pe care artistul l-a contractat pentru achizitionarea apartamentului din Dristor se ridica la 5000 de RON, suma destul de greu de obtinut avand in vedere ca si filmarile la serialul in care Liviu aparea s-au terminat

Daca in martie 2010, Varciu s-a despartit de Adelina Pestritu, in martie 2011 s-a despartit de permisul de conducere, el fiind prins cand conducea cu 104 km/h pe raza localitatii Afumati, relateaza acelasi ziar.

Anca Pandrea vrea stea pe Bulevardul Celebritatilor!... Tudor Chirila si Andreea Raicu s-au certat la premiile Gopo!...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri