Căutare Live

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu: “Vrem sa ne casatorim anul acesta”

Planuri mari pentru 2011 au si Madalin Ionescu si Cristina Siscanu. Dupa o poveste de iubire care a inceput furtunos si care i-a facut pe amandoi subiect de presa, perechea este decisa sa isi oficializeze relatia. Evident, dupa ce divortul prezentatorului tv de fosta lui sotie se va finaliza

„Ne dorim oficializarea relatiei in acest an. Parintii nostri se cunosc de acum cinci luni si se inteleg minunat. Copiii (n.r. - lui Madalin Ionescu) au avut parte de multe surprize si cadouri din partea noastra de sarbatori", a declarat Cristina pentru National.

Nu este singurul plan pe care frumoasa reporterita il are facut. Iubita lui Madalin Ionescu vrea sa il faca pe moderator din nou tatic. Categoric, viata pentru ei abia a inceput.

Sursa: vdtonline.ro

Shakira s-a despartit de iubit dupa 11 ani de relatie... Ramona Gabor: “Americanii nu sunt misogini si se ingrijesc”...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri