Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Monica Gabor: "Mr. Pink vine in Romania sa-l puna la punct pe Irinel"

Dupa ce Irinel Columbeanu a declarat ca este "nemultumit" de modul in care fosta sotie se comporta cu Irina, replica a venit prompt: "Mr. Pink vine in Romania sa-l puna la punct pe Irinel", a avertizat Monica Gabor, conform Cancan.

Irinel Columbeanu a luat in gluma invitatia Monica Gabor de a petrece Pastele in Statele Unite, alaturi de Mr. Pink.

Ba, mai mult, milionarul din Izvorani s-a plans ca Irinuca vorbeste extrem de rar cu propria mama, Moni evitand orice fel de intalniri, chiar si pe Skype.

Insa replica nu a intarziat sa apara. "O sun pe Irina pe Skype in ziua in care legea imi permite sa fac acest lucru: daca doresc sa vorbesc sau sa stau cu ea in afara programului prevazut de lege, tatal ei vorbeste foarte nepoliticos cu mine si o face pe Irina sa se simta foarte inconfortabil. Nu ne lasa sa vorbim singure, nu vrea sa ii dea Irinei sansa sa poata vorbi liber cu mine, sa imi spuna ce are pe suflet. Ultima data cand am sunat-o era evident suparata. Cand am intrebat-o ce are mi-a raspuns ca tati a certat-o ca l-a trezit din somn pentru ca vrea sa se joace... Saraca nu stie ca tatal ei poate abia s-a culcat dupa o noapte in club", a declarat Moni, pentru Cancan.

Fosta sotie a lui Columbeanu a livrat si un avertisment. "Mr. Pink vine in Romania sa-l puna la punct pe Irinel", a precizat aceasta, pentru a lasa sa se inteleaga ca are un barbat puternic alaturi, care nu o abandoneaza la greu.

Recomandari