Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

O, ce veste minunata! “Fight Club” va avea o continuare

“Aceasta este viata ta si trece pe langa tine, minut dupa minut”. Daca ti-au trecut prin minte imagini cu Tyler Durden cand ai citit fraza anterioara, atunci trebuie sa afli cea mai buna veste a zilei: “Fight Club” nu s-a terminat, Chuck Palahniuk pregateste o continuare!

La 17 ani de la publicarea cartii, autorul a dezvaluit ca povestea va fi continuata cu o serie de romane grafice. Palahniuk are in minte o naratiune “intunecata si complicata” pe care o dezvolta alaturi de “artistii si creatorii de la Marvel, DC si Dark House”. Ideea este sa reia firul povestii “de la aparenta moarte a lui Tyler Durden”, naratorul fiind de aceasta data chiar alter-ego-ul jucat in film de Brad Pitt. Din spusele autorului, reiese ca Tyler planuieste sa se intoarca in viata lui Jack cand acesta se asteapta cel mai putin.

Intre timp, casnicia lui cu Marla “se clatina pe tarmul rutinei, obisnuite la un cuplu de varsta mijlocie din suburbii”. Insa Durden stie ce sa faca pentru a-l atrage pe Jack inapoi in lumea sa, iar baietelul sau joaca un rol crucial.

Recomandari