Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Oana Ionita devine mamica singura

De cand a ramas insarcinata, pentru Oana Ionita toate prioritatile s-au schimbat. Venita in tara pentru cateva zile, frumoasa blonda se gandeste intens unde va alege sa nasca.

Si asta pentru ca inca ezita intre un spital din Barcelona si Maternitatea Regina Maria din Bucuresti, unde o poate avea alaturi pe mama ei.

Vreau sa hotarasc unde o sa nasc. Pot sa nasc si la Barcelona, in Spania, de unde este iubitul meu, insa eu inclin sa o fac aici, la Maternitatea Regina Maria. Vreau sa fiu cu ai mei, langa echipa, in cel mai important moment din viata mea. Sa o am pe mama alaturi, sa ma ajute sa ma descurc cu micuta mea. O sa am o fetita. O sa o botezam Daniela, cel de-al doilea prenume al meu, ori Rossa. Depinde ce vor spune si nasii... si e coada la nasit", a declarat Bebelusa pentru Cancan.

In plus, desi este pe cale sa isi intemeieze o familie, Oana nu are intentia sa paseasca si in fata altarului. „Eu mi-am dorit un copil si atat. Nu cred in casatorie. Am vazut prea multe familii destramate dupa ce si-au jurat iubire vesnica", a completat frumoasa.

Insa Oana se poate razgandi odata ce isi va strange fetita in brate. Pentru ca atunci toate aceste idei pot disparea. De dragul sigurantei.

Recomandari