Căutare Live

Pepe pune capăt tuturor speculaţiilor. Primele declarații despre sarcina soției

Speculațiile că Raluca, soția lui Pepe, este însărcinată pentru a treia oară au apărut în urmă cu ceva timp, atunci când Raluca a făcut publice pe conturile de sociazaliare poze de la ziua Rosei, fiica sa cea mare.

Pepe și Raluca, la un eveniment

Instagram

Fanii au remarcat atunci că Raluca a optat pentru o rochie lungă, vaporoasă, dar care lăsa la vedere o burtică proeminentă. De atunci și până acum s-au scris multe articole despre acest subiect, dar colegii de la AntenaStars l-au avut invitat pe Pepe în platoul emisiunii StarMatinal și au profitat de ocazie pentru a face lumină în acest caz.

Întrebat dacă soția este însărcinată, Pepe a declarat că nu este momentul și că Raluca nu este gravidă.

Familia lui Pepe s-a mărit de puțin timp

Chiar și așa, familia lui Pepe și a Ralucăi s-a mărit de curând. Fratele Ralucăi a deveni tătic, iar soția lui Pepe este în culmea fericirii, declarând de mai mute ori că abia așteptă să își cunoască nepoțelul.

Aceasta a publicat pe contul de Instagram imagini cu decorul pe care l-a pregătit pentru venirea acasă a micuțului, iar fanii au fost fascinați de ceea ce au văzut.Adevărul despre relația dintre Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu. Ce îi leagă pe cei doi...
Parteneri
Alimente pe care e recomandat să le eviți la micul dejun. Ce spun nutriționiștii despre aceste produse
Catine.ro
Ultimele știri
x