Căutare Live

Victor Piturca o "faulteaza" pe balerina Vica. Pentru a doua oara, selectionerul refuza testul de paternitate

Victor Piturca refuza sa faca testul de paternitate. Este pentru a doua oara cand instanta ii cere asta si tot pentru a doua oara cand selectionerul echipei nationale nu se prezinta. Astazi, femeia care l-a dat in judecata, presupusa fosta iubita a lui Piturca, a venit la Institutul National de Medicina Legala.

Vica lui Piturca a invatat lectia. Astazi nu si-a mai adus fiul in fata camerelor de luat vederi. Pustiul a ramas in masina cu o prietena de-a dansatoarei pana cand femeia s-a convins ca fostul ei iubit nu se va prezenta. Nici de aceasta data.

"Este inadmisibil ca Piturca nu isi asuma responsabilitatea de a fi tata si il pune pe copil a doua oara sa se prezinte aici, intr-un mediu care ii este extrem de toxic, aici vin oameni cu boli psihice, in stare de ebrietate", acuza Vica Blochina.

Chiar si fara proba AND, procesul poate sa mearga mai departe. Judecatorii vor lua in considerare marturiile apropiatilor si fotografiile. Mai ales ca micutul Edan seamana cu fotbalistul ca doua picaturi de apa.

Vica Blochina l-a dat in judecata pe fotbalistul Victor Piturca in urma cu jumatate de an, ca sa-l oblige pe acesta sa isi recunoasca fiul. Selectionerul ar fi avut o relatie extraconjugala cu femeia timp de mai bine de 15 ani.

"Sa nu dea lectii de moralitate oamenilor de la televizor si sa se uite la el. Si sa aiba grija de copil", a declarat, suparata, Vica.

Victor Piturca nu comenteaza deocamdata scandalul. Si nici nu a venit vreodata la Judecatorie.

foto: Intact Images

Serban Ionescu renunta la Magda Catone pentru o alta femeie... Ilie Nastase, despre scandalul cu Brigitte Sfat: "Sunt niste oameni care vor sa ma denigreze"...
Ultimele știri