VIDEO! Monica Gabor se marita cu iubitul asiatic?

Iubitul chinez al Monicai Columbeanu pare sa aiba ganduri serioase, scriu jurnalistii unui cotidian central. De curand, acesta i-a cerut fostei doamne Columbeanu sa vina in China ca sa o poata prezenta familiei. Pana acum, Monica nu a dat niciun raspuns, toata atentiei ei este indreptata spre Irina, cu care a fost week-endul trecut intr-o vizita la castelul Bran.

Proaspat divortata de Irinel Columbeanu, fosta diva de la Izvorani si-a gasit alinarea in bratele unui om de afaceri asiatic, in ultima vizita din America.


Idila cu iubitul chinez pare sa se transforme, incet incet, in ceva serios pentru Monica Gabor. Recent, vedeta a fost invitata de acesta in China sa-i cunoasca familia, semn ca "Mr. Pink", asa cum a fost poreclit de presa vrea sa-i demonstreze Monicai ca are sentimente sincere pentru ea. In schimb, fosta sotie a lui Irinel a evitat sa dea un raspuns.


In timp ce se gandeste daca sa dea sau nu curs invitatiei, Monica se relaxeaza cu Irina la munte, unde cele doua, printre altele, au vizitat si castelul Bran.


Dupa ce au vazut castelul, fostele doamne Columbeanu au aruncat bani in fantana din curte in speranta ca li se va indeplini o dorinta. Nu stim ce-si doreste Irina, dar putem ghici la ce se gandeste Monica.Ultimele știri