Căutare Live

VIDEO! Vezi cum isi insulta Adelina Pestritu iubitul!

Adelina Pestritu si-a insultat iubitul de pe Vaporul Iubirii. "Prostule, esti batut in cap, dobitocule!", a vociferat bruneta.

Adelina Pestritu nu mai este aceeasi femeie de la despartirea de Liviu Varciu. Este concluzia la care a ajuns Robert Miu pe Vaporul Iubrii, dupa ce relatia celor doi a dat semne de slabiciune pe fondul unor insulte si a neincrederii.

"Sa nu creada ca daca a patit-o cu Liviu Varciu, o sa se intample acelasi lucru si cu mine. Ea inca nu a reusit sa isi revina si nu-mi convine ca ma tine la distanta din cauza lui. Este distanta, o simt, isi ia masuri de precautie cu mine si cu toti barbatii!", s-a plans Robert Miu.

Nici usurinta cu care Adelina Pestritu scapa tot felul de insulte nu este pe placul barbatilor. In cadrul aceluiasi show tv, Robert Miu a fost facut si prost si batut in cap de partenera lui care s-a scuzat ca a facut doar cateva glume.

In concluzie insa, cei doi s-au evitat o noapte intreaga, Adelina Pestritu aratandu-se si ea iritata de o gluma din partea lui Robert. "Am glumit ca este o materialista atunci cand i-am dat o suta de euro, iar ea s-a suparat!".

Drake si Chris Brown ar putea primi cate un milion de dolari pentru a se bate in ringul de box... Andreea Perju a lesinat la Vatican...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri