Fotografii emoționante cu bebelușul Alinei Ceușan. Rock Tișa a adunat aproximativ 100.000 de aprecieri

Alina Ceușan, fostă concurentă de la „Asia Express – Drumul Comorilor” este proaspăta mămică a biețelului Rock Tișa. Bloggerița este una dintre persoanele cele mai apreciate de pe Instagram, adunând o comunitate de 876.000 de oameni cu care împărtășește experiențele vieții ei, stilul său vestimentar, dar și ideile sale creative.

Fotografii emoționante cu bebelușul Alinei Ceușan. Rock Tișa a adunat aproximativ 100.000 de aprecieri

De când a dat naștere, vedeta postează aproape zilnic fotografii și mici filmulețe cu băiețelul ei, care a atras admirația întregii comunități de fani. Fosta concurentă de la „Asia Express – Drumul Comorilor” reușește să contureze un univers ideal, inspirațional pentru cei care o urmăresc. Aceasta realizeză filmulețe tematice și fotografii care să o scoată din obișnuit.

Alina Ceușan a avut un an plin. A concurat în Asia Express unde a făcut față tuturor obstacolelor si probelor, alături de prietena ei cea mai buna, Carmen Grebenișan, imediat după ce a terminat concursul a rămas însărcinată, iar în luna septembrie a dat viață unui băiețel.

Cele mai recente fotografii au adunat aproximativ 100.000 de aprecieri

Iată prima imagine, de pe patul de spital, cu bebelușul ei

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri