Căutare Live

11 ani de când fiica lui Cher a decis că vrea să fie bărbat. Cum arată acum Chaz Bono și ce spune artista despre schimbarea de sex

Chiar dacă nu i-a fost ușor, Cher, faimoasa artistă, și-a susținut fiica atunci când a decis că vrea să facă schimbare de sex.

11 ani de când fiica lui Cher a decis că vrea să fie bărbat. Cum arată acum Chaz Bono și ce spune artista despre schimbarea de sex

profimedia

Cher, cântăreața în vârstă de 74 de ani, a povestit într-un interviu cât de dificilă a fost tranziția fiul ei, Chaz Bono, din anul 2009. Actorul Chaz Bono, în vârstă de 51 de ani, a devenit primul star transsexual care a apărut în show-ul Dancing with The Stars în 2011. În prezent, Chaz se declară foarte fericit.

Într-un interviu pentru CNN, Cher povestea că își amintește de un mesaj vocal de-al fiului său de pe vremea când încă nu făcuse tranziția. De asemenea, ea își amintește cum credea că și-a pierdut pentru todeauna copilul atunci când Chastity a decis să facă tranziția la Chaz Bono. Mama îngrijorată de pe atunci a înțeles până la urmă că nu își pierde copilul, ci acesta doar își schimbă “forma”.

Când a început să vorească deschis despre schimbările din viața copilului ei, Cher a declarat:

“La început, era foarte ciudat pentru mine să nu am vreo problemă cu Chaz dacă era gay, dar acel gând a dispărut ”.

Cântăreața și faimoasa actriță a format un cuplu cu Sonny Bono, atât pe scenă, sub pseudonimul de Caesar și Cleo, dar și în viața personală. Din cauza insuccesului, ei s-au văzut nevoiți să își schimbe și genul muzical, și imaginea, și numele, apărând în formula Sonny și Cher.

În 1969, cei doi au devenit părinți, având o fiică, pe Chastity, care mai apoi a făcut tranziția la Chaz Bono.

Cine e Chaz Bono

Chaz Bono este un actor și un scriitor de success. În prezent, el este într-o relație cu Shara Blue Mathes și este extraordinat de fericit, după spusele mamei sale. Prima oară când a Chaz a dorit să vorbească deschis despre schimbarea din viața lui a fost în 2011 în emisiunea lui Oprah.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Despre viața lui de dinainte de schimbarea de sex, Chaz a declarat “Viața a fost mult mai dificilă. În special când am ajuns la pubertate, părea că toți cei din jurul meu aveau alte așteptări, dar se simțea și de parcă trupul meu mă trăda. Am trecut de la un copil slab și atletic la o femeie cu forme. A fost oribil pentru mine”.

Faimosul actor a mai adăugat că mama sa, Cher, s-a străduit mult timp să înțeleagă tranziția lui, dar el a știut mereu că îl iubește și că îl susține, indiferent de genul lui.

“Cel mai greu lucru pentru mama a fost faptul că e o persoană publică, fiind cunoscută ca fiind o persoană așa de relaxată și înțelegătoare, iar lumea uita că este și părinte. (...) Adevărul e că mulți părinți aleg să nu mai vorbească cu copiii lor transsexuali vreodată. Nu e și cazul meu. Nu mă îndoiesc de dragostea ei pentru mine”, a mai adăugat Chaz.

Demi Rose, apariție spectaculoasă. Cum arată în costum de baie și cizme lungi... După ani buni în care nu s-a afișat cu nicio femeie, Tom Cruise iubește din nou. Cum arată și cine este cea care l-ar fi...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x