Căutare Live

90 de copii se distrează de minune alături de Șerban Copoț în Tabăra exploratorilor

80 de copii norocoși, câștigători ai concursului organizat pe ligaexploratorilor.ro, proiect inițiat de Șerban Copoț, și 10 copii care provin din medii defavorizate, se află în tabăra de o săptămână, complet gratuită, la Straja.

  • Peste 1000 de părinți și-au înscris copiii la concursul organizat pe ligaexploratorilor.ro
  • 80 dintre ei au câștigat un loc în mult râvnita tabără, care are loc între 28 iulie și 3 august, la Straja
  • Copiii provin din 27 de localități din România
  • 10 copii care provin din medii defavorizate vor merge alături de ei în tabără

80 de copii norocoși, câștigători ai concursului organizat pe ligaexploratorilor.ro, proiect inițiat de Șerban Copoț, și 10 copii care provin din medii defavorizate, se află în tabăra de o săptămână, complet gratuită, la Straja. Peste 1000 de părinți și-au înscris copiii la concurs, iar norocoșii petrec o parte din vară într-un loc de vis au fost stabiliți prin tragere la sorți. 22 de fete și 58 de băieți, cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani și care provin din 27 de localități din întreaga țară au deja rucsacul gata de explorare!

Șerban Copoț spune că e foarte încântat de tot ceea ce se întâmplă zilele acestea în tabără: „avem activități care mai de care mai interesante și sper să fie o adevărată experiență pentru ei tot ceea ce se întâmplă aici, în Tabăra exploratorilor. Sunt foarte încântat de faptul că sunt dornici să afle cât mai multe lucruri despre natură, despre cum se face focul fără brichetă sau chibrit, cum să se orienteze, sunt încântat de felul în care interacționează cu noi, dar și ei între ei. Sper să lege prietenii frumoase și să rămână cu amintiri de neuitat de aici, din tabără”, spune Șerban Copoț.

„Manualul exploratorilor”, piatra de temelie a întregului proiect, a fost extrem de bine primit, iar datorită lui părinții au aflat că în fiecare copil abia așteaptă să fie descoperit un mic explorator. Odată ce și-au câștigat un loc în tabără, cei mici și-au asigurat accesul la o săptămână întreagă în timpul căreia, ajutați și ghidați cu atenție de 20 de specialiști, învăță cum să se descurce în natură atunci când nu au semnal la telefon. Într-o zonă superbă a țării, în Tabăra Resiga, toți câștigătorii învăță cum să se orienteze cu ajutorul busolei, explorează zonele din împrejurimi, experimentează tiroliana și escalada, iau lecții de speologie și prim ajutor și îi așteaptă chiar și o noapte petrecută la cort. Pentru că Șerban vrea ca apropierea copiilor de natură să fie cât mai strânsă, accesul lor la dispozitivele electronice este limitat la doar 30 de minute pe zi.

Actriţa Monica Ghiuţă a murit, la vârsta de 79 de ani. A fost înrmormântată, în cadrul unei ceremonii restrânse. Oana Pe... Alessandra Stoicescu se pregătește pentru prima noapte acasă cu Sara: „A început cea mai frumoasă perioadă din viața mea...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri