Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Actriţa Monica Ghiuţă a murit, la vârsta de 79 de ani. A fost înrmormântată, în cadrul unei ceremonii restrânse. Oana Pellea: „O să-mi rămână în memorie ca o femeie superbă”

Actriţa Monica Ghiuţă, cunoscută din producții ca „Filantropica", „Triunghiul Morţii", „Faimosul Paparazzo" și „Cocoşul decapitat" a murit, la vârsta de 79 de ani.

Actriţa Monica Ghiuţă, cunoscută din producții ca „Filantropica", „Triunghiul Morţii", „Faimosul Paparazzo" și „Cocoşul decapitat", dar și dintr-o serie de reclame la un brand de ulei, a murit, la vârsta de 79 de ani.

„Monica Ghiuţă...foarte dragă mi-a fost dintotdeauna. Drum bun...o să-mi rămână în memorie ca o femeie superbă cu un păr minunat luuung, cu ochii ca o lamă de cuţit şi cu un râs din tot sufletul. O actriţă minunată şi un om drag. Drum bun, Monica!", a scris actriţa Oana Pellea pe contul său de pe platforma de socializare Facebook.

Vestea despre decesul actriței Monica Ghiuță a fost făcută publică în urmă cu câteva ore. Ea a fost deja înmormântată, în cadrul unei ceremonii restrânse.

Născută pe 26 iulie 1940, la Câmpulung Moldovenesc, actriţa Monica Ghiuţă a avut o carieră bogată în teatru şi film.

Actriţa Monica Ghiuţă a murit, la vârsta de 79 de ani. A fost înrmormântată, în cadrul unei ceremonii restrânse. Oana Pellea: „O să-mi rămână în memorie ca o femeie superbă”

După ce a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti în 1964, la clasa profesorului George Mărutză, Monica Ghiuță a jucat în filme precum "Vremea zăpezilor" (1966), "Doi bărbaţi pentru o moarte" (1969), "Cu mîinile curate" (1972), "Tată de duminică" (1975), "Toamna bobocilor" (1975), "Iarna bobocilor" (1977).

Monica Ghiuță a apărut și în filme precum "Ştefan Luchian" (1981), "Raliul" (1984), "E pericoloso sporgersi" (1993), "Faimosul Paparazzo" (1999), "Triunghiul Morţii" (1999), "Filantropica" (2002), "Logodnicii din America" (2007), "Cocoşul decapitat" (2008).

Timp de mai mulţi ani, Monica Ghiuță a apărut, în rolul unei bunici, într-o serie de reclame la un brand de ulei.

În 2015, a primit o nominalizare la premiile Gopo pentru rolul din filmul "O poveste de dragoste, Lindenfeld", de Radu Gabrea.

Recomandari